×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Rendszeresen látogatható a Városháza díszterme

A felújított, impozáns terem előzetes bejelentést követően tekinthető meg. A felújítás végeztével a torony is újra látogatható.

 

Az április elején megtartott városházi nyílt nap sikeresen zárult, az eredetileg meghirdetett két turnus helyett három is indult. Az érdeklődés azóta is folyamatos, ezért a győri Polgármesteri Hivatal rendszeressé teszi a terem látogatásának lehetőségét. A jövőben hetente egyszer, keddi napon lehet megtekinteni a Dísztermet, maximum 20 fős csoportokban. Ehhez előzetes bejelentkezés szükséges, regisztrálni a Látogatóközpontban lehet. A vezetések javasolt időpontja 10:00 és 14:00 óra, de az időpontok nem garantáltak, kérjük, érdeklődjön a Látogatóközpontban.

 

A felújítás ideje alatt zárva volt, de már újra látogatható a Városháza tornya is, amely a korábbi időkhöz hasonlóan, engedélyköteles. Az engedély kéréséhez szükséges dokumentumot kell kitöltve eljuttatni a jegyzői titkárságra. Ilyen nyomtatványt a Városháza portáján és a Látogatóközpontban is kérhetünk, de letölthető az ekozig.gyor.eu honlapról is (ide kattintva). A torony egyénileg és csoportosan is látogatható a felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után. Fontos azonban, hogy egyszerre maximum 15 fő mehet fel és tartózkodhat a toronyban.

Vissza
Fel
Normál